top of page
DSC00187.jpeg

Les Petits As 2024

Het is mijn droom om proftennisser te worden. Internationaal heb ik al mooie successen geboekt, zoals in Trabes Frankrijk bij Tennis Europe Les Petits As. Ik heb de kwartfinale singel en halve finale dubbel behaald. Aan dit toernooi doen de beste spelers van de hele wereld mee.

In Finland heb ik de Helsinki Open (Cat. 1) gewonnen en de mondiale nr. 1 van de ranglijst met 6-3 6-1 verslagen.

 

Ik ben heel blij met de support van mijn ouders en familie, maar het zou heel gaaf zijn als sponsoren mij willen steunen in mijn route naar de top!

Steun jij mijn route naar de top?

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Mijn route naar de top!

Vanaf mijn 5e jaar is tennis mijn passie. Met veel plezier sta ik iedere dag op de baan, voor een training of wedstrijd. Met de start op de middelbare school ben ik gaan trainen bij Amjoy in Eindhoven. De combinatie van school en veel trainen is perfect geregeld bij Topsport Talentschool St. Joris. Dit geeft mij de kans mezelf te ontwikkelen en plezier te hebben met andere topspelers. Ik train 15 uur per week, waaronder tennis en fysieke training. Mijn coach en trainer Benjamin Reek haalt het beste in mij naar boven. Ik speel Tennis Europe toernooien, bij voorkeur in het buitenland om tegen andere leeftijdsgenoten op niveau te kunnen spelen. 

20220626-DSC09533.jpg
DSC08865.jpeg
bottom of page